2024-2025 futbol sezonunu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray’da kutlamalar ara vermeden devam ediyor. Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneğinin şampiyonluk gecesi de 17 Haziran gecesi Parmos Otelde gerçekleşecek. Tüm rakiplerini yenerek hem 25. şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı takan hem de Ziraat Kupasını kazanarak çifte kupayla sezonu tamamlayan sarı kırmızlı takımın kupaları Bandırma’da taraftar ile buluşacak. Hakan Yücel Başkanlığındaki Bandırma Galatasaray taraftarlar Derneği Muhteşem bir program hazırladılar. Galatasaray TV’nin katılacağı gecede DJ Erkan, Dicle Çakır ve Locca Bandırma orkestrası sahne alacak.
25. şampiyonluğun ve 5. yıldızın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz diyen Bandırma Galatasaray taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Yücel ” 2019 yılında da yine Bandırma’da çifte kupayla şampiyonluk balomuzu yapmıştık. Bu sene de aynı mutluluğu sarı kırmızı renklere gönül verenler ile yaşıyoruz. Muhteşem zaferlere ve rekorlara imza attığımız bir sezonu daha geride bıraktık. Hem 25. şampiyonluğu hem de 5. yıldızı kazandık.
Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak yıl içinde birçok faaliyetlere imza attık. Geleneksel İlkokullar arası futbol turnuvasını tamamlayarak hemen şampiyonluk gecesinin hazırlıklarına başladık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber hem Galatasaray’a hem de Bandırma’ya yakışacak bir gecenin tüm hazırlıklarını tamamladık. çifte kupamız ile beraber sarı kırmızı renklere gönül veren dostlarımızla beraber şampiyonluğumuzu kutlayacağız. ” Dedi.