Bandırma Balıkçılar Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Erkan Alpsu 11 Ocak tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde tekrar başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada üyelere hitap eden Erkan Alpsu ” Başkanlığını yapmaktan son derece onur ve gurur duyduğum Esnaf Teşkilatımızın 2026 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulunda tecrübe, birikim ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleri ile yeni dönem için Başkan adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayım. Genel Kurulumuza tüm oda üyelerimizi davet ediyor, Genel Kurulumuzun şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
Bandırma Balıkçılar Manavlar ve Pazarcılar Odası olağan genel kurulu 11 Ocak Pazar günü saat 12.00 de Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün salonunda yapılacak.
