Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları, Bandırma’da oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Toplam 11 okul takımının katılım sağladığı organizasyon, çekişmeli ve heyecan dolu mücadelelere sahne oldu.
Final müsabakasında iki Bandırma okulunun karşı karşıya gelmesi, turnuvaya ayrı bir heyecan kattı. 600 Evler Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan final karşılaşmasında Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ile Bandırma Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.
Büyük çekişmeye sahne olan müsabakada rakibini mağlup eden Bandırma MTAL, turnuvayı il birincisi olarak tamamlayarak kupanın sahibi oldu. Bu sonuçla Bandırma MTAL, ilk birinci olarak grup elemelerine katılmaya hak kazandı.
Müsabakalar boyunca sergilenen centilmence mücadele ve fair-play anlayışı, okul sporlarının gelişimine önemli katkı sağladı.

