Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Oda ve Borsaların müşterek toplantısı Bandırma’da yapıldı

Balıkesir ilinde faaliyet gösteren oda ve borsaların meclis ve yönetim

Balıkesir ilinde faaliyet gösteren oda ve borsaların meclis ve yönetim kurulu başkanlarının bir araya geldiği müşterek istişare toplantısı Bandırma’da yapıldı.

Toplantı, Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Balıkesir bölgesinin oda ve borsa başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri katıldı. Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Meclis Başkanı Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez ve Genel Sekreter Ertunç İşbay, Ticaret Odası adına da Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Çolak katıldılar.

Balıkesir İlinde yapılabilecek iş birlikleri ve ekonomik durum değerlendirmelerinin ele alındığı toplantıda “Bozulabilir Gıda Maddelerinin Taşımacılığında Kullanılacak Özel Ekipmanlar Hakkında Yönetmelik”, “Balıkesir Susurluk Tarıma Dayalı İhtisas (Küçükbaş Besi)” OTB’nin kuruluşu, “Kuzey Ege Zeytinyağı Lisanslı Depoculuk Yatırımı”, ve Balıkesir’in çevresel sorunları görüşüldü. Çözüm önerileri dinlendi.  Toplantıda görüşmeye açılan maddelerle ilgili gerekli mercilere başvuruda bulunulmasına karar verildi.