Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Bandırmagücü kadın futbol takımı yarı finale yükseldi ( 5-4 )

Kadınlar 3. lig futbol liginde grubunu yenilgisiz lider kapatan Bandırmgücü

Kadınlar 3. lig futbol liginde grubunu yenilgisiz lider kapatan Bandırmgücü kadın futbol takımı başarılarına bir yenisini ekledi. Soma Atatürk Stadında oynanan 3. lig Play Off maçında rakibi Bornova Genç Yıldızla takımını penaltılar sonucunda 5-4 yenen Bandırmagücü yarı finale yükseldi.

Güçlü iki takımın mücadelesinde iki takımda gol pozisyonuna girmekte zorlanınca ilk 45 dakika golsüz sona erdi. İkinci yarıda daha üstün oynayan takım Bandırmagücü oldu. Kader ile bir topu direkten dönen Bandırmagücü kalecisi Ezgi’de mükemmel çıkışlarıyla rakibine gol izni vermedi. Maç 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında da iki takım gol atmayı başarmayınca sonuç penaltı atışlarına kaldı.

Bandırmagücü takımında Serenay, Zeynep, Kader ve Dilara penaltı atışlarını gole çevirdi. Bornova GY takımında da Nisa, Yekbur, Hazal ve Zeynep takımları adına penltı atışlarına başarılı olunca ser penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında İlayda topu fillere yolladı. Hazar’ın penaltı atışını kurtaran Ezgi Bandırmagücü takımını yarı finale taşıdı.

Soma’ya gelen futbolcuların aileleri ve Bandırmalı futbolseverler maçın bitimiyle Soma stadını bayram yerine çevirdiler.