DOĞAN: HALKIMIZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

DOĞAN: HALKIMIZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

ABONE OL
2 Haziran 2023 09:51
DOĞAN: HALKIMIZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Atak seçim sonuçlarını Şehir Gazetesine değerlendirirken Türk halkı oylarıyla demokrasiye sahip çıkmıştır dedi.

Türk halkı istikrar ve güveni tercih etti

Avrupa ülkelerinde hiç görünmeyen bir katılımla Türk halkının sandığa gittiğini söyleyen Başkan Doğan “ Ülke genelinde olduğu gibi Bandırma’da da seçimlere katılım oranı çok yüksek oldu. Vatandaşlarımız sandığa koşarak demokrasiye çıktığını göstermiştir. Muhalefetin söylediğini gibi ülkeyi bir diktatörün yönetmediğini sandıkta attığı oylarla ispatlamıştır.

Milletvekilliği seçimlerinde büyük bir başarı gösteren Cumhur İttifakı Türkiye Büyük Millet Meclisinde çoğunluğu sağladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yüzde 49,5 gibi bir oranla ikinci tura gidildi. Bandırma’da Ak Parti olarak ilk tur seçimlerde oylarımızı korumuş olduk.

Cumhurbaşkanının seçileceği ikinci tur seçimlerinde ise Türk Halkı oylarını Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanarak istikrar, güven ve adalete olan inançlarını ispat ettiler. Muhalefetin tüm karalama çabalarına ve nezaketsiz yaklaşımlarına rağmen 27 milyon kişi Sayın Recep Tayyip Erdoğan yönünde oy kullandı. Muhalefetin içi boş vaatlerine Türk halkı asla itibar etmedi. Halkımız boş vaatleri elinin tersiyle iterek Cumhur İttifakının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerine güvenmiştir. Bunun için aziz Türk Milletine gösterdikleri teveccüh dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Bandırma Partisi olarak hizmete devam edeceğiz

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan “ Artık seçimleri geride bıraktık. Herkes Türk halkının sandık kararına saygı gösterecek. Bizler Bandırma Partisi çerçevesinde yaşadığımız kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu konuda samimi her kişi ve gruplarla beraber hareket etmeye hazırız. Bandırma için bir çivi çakanın yanında olacağız.

Birkaç ay sonra da yerel seçim süreci başlayacak. 3 dönemden bu yana Bandırma’da yerel yönetim CHP’de bulunuyor. TBMM Cumhur İttifakında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti’de, artık Bandırma’nın da Ak Belediyecilik ile tanışma zamanı gelmiştir. Ak Belediyecilik ile bandırma 3 dönemden bu yana alamadığı hizmetleri de alacak. Bu konuda Bandırma halkının iradesine güveniyoruz. “ Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.