BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ÇÖKTÜ.. ŞANS ESERİ KİMSE GEÇMİYORDU!

BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ÇÖKTÜ.. ŞANS ESERİ KİMSE GEÇMİYORDU!

ABONE OL
10 Şubat 2024 15:23
BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ÇÖKTÜ.. ŞANS ESERİ KİMSE GEÇMİYORDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın arka kısmında bulunan kaldırım çöktü. Çöken kaldırım üzerinden o esnada hiç kimsenin geçmemesi, büyük bir faciayı önledi.

Bandırma, İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın yanındaki İsmail Gönülal Sokak’ta kaldırımın çökmesi sonucu, yolda yaklaşık 10 metre uzunluğunda ve 3 metre derinliğinde çukur oluştu. Her cumartesi günü kurulan pazar yerinin neden olduğu yoğun yaya trafiğine rağmen, o esnada çöken yol üzerinden hiç kimsenin geçmemesi sayesinde muhtemel bir faciadan şans eseri dönüldü.

Edinilen bilgilere göre çökmenin yaşandığı alanda Kapalı Pazar Yeri ne ait su deposu bulunuyordu. Depo olası bir afet halinde pazar yerinin sığınma ve toplanma amaçlı kullanılması durumunda yararlanılması amacıyla yapılmıştı.

Meydana gelen çökmenin ardından Bandırma Belediyesi’ne ait ekipler tarafından yolun etrafına bariyerler çekilerek güvenlik önlemi alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.