Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

SEKA emektarları buluştu

Balıkesir’de bir döneme damga vuran SEKA Kağıt Fabrikası’nın emeklileri, 23

Balıkesir’de bir döneme damga vuran SEKA Kağıt Fabrikası’nın emeklileri, 23 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelerek hasret giderdi. 2003 yılında özelleştirme sürecinin ardından kapanan fabrikanın eski çalışanları, hafta sonu Karesi ilçesindeki Uygulamalı Otel’de düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

BÜYÜK SEKA AİLESİ
1981 yılında yerli gazete ve kitap üretimi amacıyla faaliyetlerine başlayan Balıkesir SEKA Kağıt Fabrikası, yıllarca kentin sanayi hayatında önemli bir rol üstlendi. Fabrikanın kapanmasının ardından yolları ayrılan işçi ve memurlar, aradan geçen 23 yılın ardından aynı çatı altında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

ESKİ GÜNLER HATIRLANDI
Balıkesir sanayisinin bir dönem lokomotifi olan SEKA’nın emektarları, kahvaltı programında eski günleri yad etti. Uzun yıllar birlikte çalışan dostlar, bol bol sohbet ederek anılarını tazeledi. Buluşmada zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, bazı katılımcıların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

KAYIPLAR ANILDI
Programda, geçen 23 yıllık süreçte hayatını kaybeden SEKA çalışanları da unutulmadı. Emekliler, vefat eden arkadaşları için dualar ederek onları andı.

HER YIL NİSAN’DA
Buluşmanın sonunda “Büyük SEKA Ailesi”, her yıl Nisan ayının son haftasında bir araya gelme kararı aldı. Katılımcılar, yıllar sonra gerçekleşen bu anlamlı buluşmanın mutluluğuyla vedalaştı.

jojobetJojobet GirişJojobet GirişMadridbetMadridbetmatbetCasibom GirişMarsbahis GirişCasibom Giriş