Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı gazetecilere yaptığı açıklamada gerçekleşecek Bandırma Ticaret Odası seçimlerinde kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.
Seçim takvimine göre Ekim ya da Kasım ayında Ticaret Odasında olağan genel kurulunun yapılması gerektiğini belirten Başkan Kılkışlı “Ticaret Odası olarak normal tarihinde seçimleri yapacak gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu konuda Cumhurbaşkanının 1 yıl erteleme hakkı bulunuyor. Hükümetin alacağı bir erken seçim kararı da seçimlerin ertelenmesine neden olacaktır.
Dediğim gibi Bandırma Ticaret Odası olarak bizler seçim olacak gibi hazırlıkları yapıyoruz. Seçim tarihine 5 ay kalmasına karşın resmi olarak adaylığı açıklayan bir arkadaşımız olmadı. Ancak Bahadır Çolak ve Adem Yılmaz’ın aday olacağı kamuoyunda konuşuluyor. İkisi de beraber çalıştığımız arkadaşlarımız. Demokratik bir yarış olacağını ve seçilecek arkadaşımızın da yanında olacağımı buradan açıklıyorum. “ Dedi.