Muharrem Matem Orucu’nun dördüncü gününde, Kerbela şehitlerinin aziz hatırası adına Bandırma Cemevinde lokma hayrı düzenlendi. Lokma hayrına Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, DİGSİAD Başkanı Hayrettin Dağ ve birçok can katıldı.
Cemevi Başkanı Eylem Babayiğit gelen misafirler ile tek tek ilgilenirken, Davetimize katılarak aynı sofrada, aynı niyette ve aynı gönülde buluşan tüm canlara teşekkür ediyorum. Paylaşılan her lokmanın Hak katında kabul olmasını, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.” Dedi.
Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeoğlu’da canlarımızla paylaşmanın huzurunu yaşadık diyerek ” Muhabbetiyle bizleri onurlandıran Ahmet Dedemize, zakirlerimize, emeği geçen tüm yol erenlerine ve katılım sağlayan canlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Muharrem ayı, İslam inancında paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin en yoğun yaşandığı, aynı zamanda Kerbela olayının hüznünü barındıran mübarek bir aydır. ” Dedi.

