Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenecek “Dört Dörtlük Şampiyonluk Gala Gecesi” için geri sayım sürerken, Galatasaray’ın 26. Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nın da geceye getirileceği açıklandı.
10 Haziran 2026 Çarşamba akşamı saat 19.05’te Erdek Düzler bölgesinde bulunan bölgenin en prestijli tesislerinden Parmos Otel’de gerçekleştirilecek geceyle ilgili açıklama yapan Dernek Yönetim Kurulu, organizasyonun yine unutulmaz anlara sahne olacağını belirtti.
Gecede; Türkiye’nin en enerjik ve ünlü orkestralarından DOLCE BAND ve değerli dört solisti sahne alacak. Özel koreografiler, dans gösterileri, perküsyon showları, havai fişek gösterileri, dev ekranda unutulmaz görüntüler ve GSTV katılımıyla geceye büyük bir görsel şölen havası katılacak.
2014 yılında kurulan Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği, kuruluş döneminde Galatasaray’ın 3 yıldızlı dönemine tanıklık ederken, ilerleyen yıllarda 4. ve 5. yıldız şampiyonluklarını da büyük organizasyonlarla kutladı. Dernek, 12 yıllık süreçte yaşanan 7 şampiyonlukta; kupaların Bandırma’ya getirilmesi, özel misafirlerin ağırlanması ve GSTV yayınlarıyla dikkat çeken organizasyonlara imza attı.
GALATASARAY’A AKREDİTE TEK RESMİ DERNEK
Galatasaray Spor Kulübü’ne akredite bir dernek olan Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği, kulübün resmi yönetmeliğine uygun şekilde faaliyet gösteriyor. Dernek, bölgede Galatasaray adını ve logosunu kullanma yetkisine sahip resmi taraftar kuruluşu olarak çalışmalarını sürdürüyor.
YÖNETİM VE DENETLEME KURULLARI
Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu’nda; Hakan Yücel (Başkan), Adnan Erdan, Sönmez Bekdemir, Cüneyt Hamdi Yaman, Dt. Gökhan Gülşar, Barış Timurodaman, Mehmet Yağcı, Emin Özyurtlu, Sema Sevinç, Dr. Tuncay Taniş, Yaşar Lafçı, Kerem Okur, Hüseyin Baş, Mülkü İnci ve Ercan Can görev yapıyor.
Denetleme Kurulu’nda ise Nüvit Erten, Caner Banyocu ve Erbil Yetim yer alıyor.
GECEYE YOĞUN İLGİ
Etkinlik Komitesi üyeleri, geceyle ilgili ayrıntıların açıklanmasının ardından kontenjanın büyük bölümünün kısa sürede dolduğunu ifade etti.
Geceye; Galatasaray Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Divan Kurulu Üyesi ve Bandırmalı iş insanı Osman Kocaman’ın yanı sıra çok sayıda özel misafirin katılması bekleniyor.
Program kapsamında ayrıca derneğin gelenekselleşen ritüellerinden biri olan yeni üyelere berat takdimi ve rozet takımı töreni de gerçekleştirilecek.

