SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bandırma Şehir | Yaşadığınız Şehirden Haberiniz Olsun

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » 3.Sayfa » BELEDİYE DOLANDIRICILARA DİKKAT ÇEKTİ

BELEDİYE DOLANDIRICILARA DİKKAT ÇEKTİ

Yayınlanma:
BELEDİYE DOLANDIRICILARA DİKKAT ÇEKTİ

Bandırma’da son günlerde farklı dolandırıcılık vakaları ortaya çıkmaya başladı. Telefon dolandırıcılığından umduğunu bulamayanlar şimdiler de Bandırma Belediyesinin adını kullanarak vatandaşları dolandırma yoluna gidiyorlar. Bu konuda vatandaşları uyaran Bandırma Belediyesi sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bandırmalıların dikkatine başlığı kullanılana paylaşımda “ Son günlerde özellikle yaşlı vatandaşlarımızın ikamet ettikleri adrese giderek Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşlerinden geliyoruz, şeklinde ifadeler kullanarak hemşehrilerimizin bilgilerini alma girişiminde bulunan şahısların olduğu bilgisi kurumumuza iletilmiştir.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bu tarz art niyetli kişilere itibar etmemelerini ve böyle bir durumda karşılaşıldığında emniyet güçlerine ulaşarak şikayette bulunmalarını önemle rica ederiz.” Denildi.

İlgili Haberler