Paşabayır Mahallesinde bir bankaya ait para taşıma aracı, kucağında çocuk bulunan kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Bandırma Paşabayır Mahallesi Yaman Egeli İlk Öğretim Okulu’nun önünde 34 DVL 300 plakalı kamyonet seyir halindeyken karşıdan karşıya geçmek isteyen ve kucağında çocuk bulunan kadına çarparak bacağından yaralanmasına neden oldu. 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından kaza yerinde yaralı kadına ilk müdahale yapılarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu ve kucağındaki çocuğun yaralanmadığı öğrenildi. Polis ekipleri araç sürücüsünü ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü ve kaza ile ilgili inceleme başlattı. (İHA)
GÜNDEM
11 Aralık 2023GENEL
11 Aralık 2023GÜNDEM
11 Aralık 2023GÜNDEM
11 Aralık 2023GÜNDEM
11 Aralık 2023GENEL
11 Aralık 2023GENEL
11 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.