BORSA GENÇ GİRİŞİMCERİNDEN ÜYE ZİYARETLERİ

BORSA GENÇ GİRİŞİMCERİNDEN ÜYE ZİYARETLERİ

ABONE OL
8 Kasım 2023 10:15
BORSA GENÇ GİRİŞİMCERİNDEN ÜYE ZİYARETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Borsası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Borsa üyesi olan ve bölgenin duayen sanayicilerinden, Balıkesir Çiçek Yağ Has Un Ve Yem Fabrikaları A.Ş. firması sahibi ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Acar’ı fabrika yönetim ofisinde ziyaret etti.

Genç girişimciler mevcut hububat piyasaları, İthalat ve ihracat durumları, ülkemiz üretim verileri ve bölgesel konjonktürdeki gelişmeler nezdinde görüş alış verişinde bulundular. Atilla Acar kendisi ve firmasının tarihsel gelişim durumları, Bandırma bölgemizin hububat durumu ve önemi gibi konularda bilgiler verdi. Girişimciliğin gelişmesi için bu tarz kurullar ve bu programların önemine de değinen, Acar, Borsa Genç Girişimciler Kurulunu çalışmalarından dolayı  tebrik etti.

Borsa Genç Girişimcilerini Bandırma Ticaret Borsası ve Kurul adına değerli nasihatleri, ticarete ışık tutan deneyimleri ve değerli ev sahipliği için Atilla Acar’a teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.