ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN’A DURMAK YOK

ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN’A DURMAK YOK

ABONE OL
24 Nisan 2023 09:34
ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN’A DURMAK YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Ramazan Bayramında da bölgeyi karış karış gezmeye devam etti. Bayramın 1. gününde Burhaniye’de Ak partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Ali Taylan Öztaylan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendisine destek verilmesini istedi.

Öztaylan, Bayramın 2. gününde  Balya İlçe Teşkilatı ile birlikte Orhanlar, Değirmendere, Mancılık ve Dereköy Köylerini ziyaret etti.

Ramazan Bayramının 3. gününde bölgeyi gezmeye devam eden Ali Taylan Öztaylan bu kez Gömeç’in en büyük köylerinden olan Hacıhüseyinler ve Ulubeyler’i ziyaret etti. Hem dini hem de milli bayramı beraber kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Öztaylan, burada çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Ali Taylan Öztaylan’ın gezilerine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Genç ve dinamik bir vekil görmek istediklerini söyleyen vatandaşlar Öztaylan’a destek sözü verdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.