Genel merkeze ‘antidemokratik’ dedi ve ADD Başkanlığından istifa etti

Genel merkeze ‘antidemokratik’ dedi ve ADD Başkanlığından istifa etti

ABONE OL
15 Kasım 2023 10:52
Genel merkeze ‘antidemokratik’ dedi ve ADD Başkanlığından istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarışınıydı, balık etlisiydi, Rus’uydu derken birçok farklı seçenek var. Onları tek tek açıklamamız konuyu saptırmamıza sebep olacaktır. O yüzden genel özelliklerinden bahsetmemiz daha makul olacaktır. Mesela paraya hepsinin de ihtiyacı vardır. Evet, ucuza çalışanı da vardır ama beleşe kimse vermez. O seviyeye ancak nasıl gelirsiniz biliyor musunuz? Söz konusu ile uzun süreler takılırsınız, bir görüşme, iki, üç derken iyice vakit geçer. Artık müşteri fahişe ilişkisinden çıkıp dostluk kurulur. Hatta buna da ihtiyaç olmadan belki de yatakta çok iyisinizdir, partnerinize harika hissettiriyorsunuzdur sırf bu yüzden bile para almadan görüşebilir. Yani bu iki seçenekten birine ulaştığınız andan itibaren her şey çok daha farklı ve anlam kazanmış olacaktır.
Bırak şimdi dostluğu, ya ilanında bahsettiği kadar sekste iyi değilse? Paranızla mutsuz olmak da sonuçta imkanlar dahilinde değil mi? İşte daha önce de söylediğimiz gibi bunun olmaması için gerçekten çabalıyoruz. Aynı zamanda ilan sahipleri de sırf bu sebeple müşteri seçerken dikkatli oluyor. Anlaşamayacaklarını düşündükleriyle yok tatlım, olmaz bu iş diyebiliyorlar. Bütün çabalara rağmen tatsız durumlar oluştu diyelim, çözümü de basit; hatun paranızın belki tamamını, belki bir kısmını iade eder ve ayrılırsınız. Tabi bu tatsızlığın temel ve tek kaynağı sizlerseniz de kusura bakmayın ama hem suçlu hem de güçlü olmazsınız. Özetle çalışanı da bir insan, eğer ona güzel davranırsanız sorun çıkması da pek ihtimal dahilinde değildir açıkçası.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.