ONUR GÖÇMEZ GÜVEN TAZELEDİ

ONUR GÖÇMEZ GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
23 Kasım 2023 10:47
ONUR GÖÇMEZ GÜVEN TAZELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırmaspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Onur Göçmez yeniden BANDIRMASPOR başkanlığına seçildi.
Kongreye katılan kayıtlı 107 üye oylarını mevcut Başkan ve yeni isimlerin olduğu yönetim kurulu üyelerine verdi.
Mevcut yönetimin en büyük eserlerinden olan, Tesislerin yapımı slayt video ile üyelere, siyasetçilere ve misafirlere gösterildi, salonda alkış tufanı koptu.
Kongrede konuşma yapan Bandırma Belediye Başkan Vekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı her zaman Bandırmasporumuzun yanında olduklarını bundan sonrada yanında olacaklarının sözlerini verdiler.
++
Başkan Göçmez konuşmasında kongreye davet edilip gelmeyen kendinden önceki başkanların kongreye gelmemelerine sitem etti.
Başkan Onur Göçmez  “Bandırmaspor’un kişilerin değil halkın takımı olduğunu , görev sonrası tesisleri gerçek sahibi olan halkımıza bırakacağız” dedi.
“Birlikten kuvvet doğar” dedi.
++
Kongrede tarihe geçecek konuşma
OSMAN KOCAMAN dan..!

İş adamı ve eski Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman kongredeki konuşmasında, Yeni yapılacak stadyumun Bandırmaspor taraftarlarının ve halkın daha kolay gidip gelebileceği yere yapılmasının önemine dikkat çekerek yeni Stadyum yeri ile önemli bilgiler verdi.
+++
Kentten uzak yerlere yapılacak stadın dezavantajlarını tek tek sıralayıp yeni yapılacak Stadyumun kentin içindeki eski Cin Çukurundaki yer ideal deyip, zemin katının otopark olarak Kulübümüze ek gelir sağlayacak, hem de seyirci baskısı ile rakibe karşı üstünlük sağlayabilecek dedi.
Kocaman’ın konuşmasını herkes alkışladı.
+++
Bence tarihi bir kongre konuşması oldu, sonrası yerel ve genel siyasetçilerin alacağı tutuma bağlı.
++++
Kafama Başkan Onur Göçmez’in sözleri takıldı. Cumartesi günü çok önemli Urfaspor maçını oynayacağız, şu ana kadar satılan bilet sayısı 150 deyince, içimden bu ayıp ama, insanları spordan ,gençlere yapılan mükemmel tesisleşme hamlesine yapılan emeklerden soğutuyorsunuz dedim. (bu tesis aynısı sadece 4 büyük takımda olduğunun farkına varın artık) Yeni yönetime giren iş adamı ve sanayicinin maddi manevi katkı sunacak ve ek gelir kaynağı yaratacak projeler sunacakları gelen bilgiler arasında. Üyesi ve kurucuları arasında olduğum Bandırma Spor ve kültür vakfı ve yine Bandırmaspor kulübü kongre üyesi olarak geleceğe ve genlere yapılan çok güzel spor tesislerinden gurur duyuyorum.
++
Kongre sonrası Osman Kocaman kardeşime “tebrikler Başkan” deyince, Bana “Hacı abi senin de konuşman lazım” dedi.
Halbuki kendisi bizim içimizden geçenleri söylemişti..
Ne Mutlu Bandırmalıyız, Bandırmasporluyuz diyene…
Muharrem Şen.
Bandırma Şehir Gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.